top of page
Clocks city skyline more pale

DAY 3 AGENDA
SATURDAY
24 FEB 2024

SATURDAY

8.30 am

Coffee and Tea

9.30 am

30 minutes

Enhancing Audiology Practice: Navigating the Digital Frontier

Dr Bec Bennett, PhD, Senior Research Audiologist, National Acoustic Laboratories

10.00 am

15 minutes

Platinum Sponsor Widex Video Presentation:

Navigating Success - Unveiling the Sales Funnel and Independent Business Competitive Edge

 

Sam Whiteley, Account and Product Manager, Widex

10.15 am

45 minutes

2023 HR Compliance Requirements Update and the Risks for your Business

Jade Meredith, Employment Relations Advisor, Employsure

11.00 am

Morning Break

11.30 am

90 minutes

Why Pricing Matters and Converting all Calls to Appointments

Dr Cliff Olson, AuD, Founder, Applied Hearing Solutions - Keynote Speaker

1.00 pm

5 minutes

Closing Address

Lizette Fourie, HBA Chair

1.05 pm

Seminar Closed

Workshop

1.30 - 3.00 pm

1.5 hours

HearingUp Network Workshop

Dr Cliff Olson, AuD, Founder, Applied Hearing Solutions

 

Sponsored by Natus

 

Limit, 80 delegates

Free for HBA 2024 Seminar delegates

bottom of page