top of page
Clocks city skyline paler

DAY 2 AGENDA
FRIDAY
23 FEB 2024

FRIDAY

7.30 am

1.5 hours

WORKSHOP

Cerumen Management Workshop

Charles Vorath and Chris Harris, VorOtek

Limit, 16 delegates. $150 plus GST

8.30 am

Seminar Registration Desk Open

Coffee and Tea

9.30 am

90 minutes

How to Communicate Effectively with Anyone

 

Dr Cliff Olson, AuD, Founder, Applied Hearing Solutions - Keynote Speaker

11.00 am

15 minutes

Platinum Sponsor Starkey Video Presentation:

Genesis AI - All New Everything

 

Steven Le, Consumer Support Specialist and Trainer, Starkey

11.15 am

30 minutes

Leadership in Audiology

Sandra Bellekom, CEO, Ear Science Institute Australia

11.45 pm

30 minutes

Continual Personal Development in Business

Jacine Greenwood, CEO and Founder, Roccoco Botanicals

12.15

Lunch

1.15 pm

45 minutes

Risk & Insurance - Industry Insight to Mitigate your Exposure

Stacey Tonkin, Partnership and Growth Manager, Health & Professions, Aon

2.00 pm

15 minutes

Platinum Sponsor Signia Video Presentation:

Customer Magnetism: Unveiling the Secrets of Brand Attraction and Customer Segmentation

Phung La, National Sales Manager for Independents, Signia

2.15 pm

45 minutes

Hearing Industry - Small Business Pulse

Stephen Logan, HBA Business Manager

 3.00 pm

Afternoon Break

3.30 pm

90 minutes

The 'HearingUp Network' - The Business Opportunity for Independent Small Business

Dr Cliff Olson, AuD, Founder, Applied Hearing Solutions - Keynote Speaker

5 pm

Day 2 Close

6.30 pm

Pre-dinner Drinks

 

Sponsored by Propellor Advisory

7.00 pm

15 minutes

The Independent Channel in Australia

Paul Jones, Country Director, Australia, GN Hearing

7.15 - 10.00 pm

Seminar Dinner

Sponsored by GN Hearing

bottom of page