top of page
Clocks city skyline

DAY 1 AGENDA
THURSDAY
22 FEB 2024

THURSDAY

7.30 am

1.5 hours

WORKSHOP

Cerumen Management Workshop

Charles Vorath and Chris Harris, VorOtek

Limit, 16 delegates. $150 plus GST

Also at the same time on Day 2

8.00 am

Seminar Registration Desk Opens

8.30 am

Coffee and Tea

9.30 am

5 minutes

Opening by The Hon. Mark Butler, MP, Minister for Health and Aged Care

9.35 am

40 minutes

HBA Business Update - Activities and Outcomes

 

Jane MacDonald, CEO, Hearing Business Alliance and Stephen Logan, HBA Business Manager

10.15 am

90 minutes

Creating "Massive Value" in your Business​

 

Dr Cliff Olson, AuD, Founder, Applied Hearing Solutions - Keynote Speaker

11.45 am

15 minutes

Platinum Sponsor Natus Video Presentation:
 

Improving Patient Outcomes with Gold Standard Hearing Aid Verification

Tony McGeough, Sales Director, Hearing and Balance, ANZ, Natus Medical

12.00 pm

Lunch

1.00 pm

30 minutes

Global Audiology Update and Industry Trends

 

Dr Brent Edwards, PhD, Director, National Acoustic Laboratories

1.30 pm

15 minutes

Platinum Sponsor Bernafon Video Presentation:

Bernafon Alpha and Alpha XT: Hybrid Technology

 

Rebecca Wood, Audiologist and Head of Audiology,  Bernafon Australia

1.45 pm

30 minutes

The Ethics Review Committee and your Business - and Q&A Session

Clair Hewat, Independent Chairperson of The Ethics Review Committees for Audiology Australia, the Australian College of Audiology and the Hearing Aid Audiology Society of Australia

2.15 pm

45 minutes

Hearing Services Program Update - and Q&A Session

 

Chris Carlile, Assistant Secretary, Hearing Services Program, Department of Health, with Gabby Luksza, Director, Hearing Policy and Compliance, and Rob Aked, Director Hearing Voucher Operations

 3.00 pm

Afternoon Break

3.30 pm

15 minutes

Platinum Sponsor GN Hearing Video Presentation:

Auracast™ Broadcast Audio, the Next Generation of Assistive Listening in Public Spaces

 

Chuck Sabin, Market Development and Research, Bluetooth SIG

3.45 pm

30 minutes

Current AI Research in Audiology and its Application to Small Business

 

Dr Jorge Mejia, PhD, Head of Signal Processing, National Acoustic Laboratories

4.15 pm

30 minutes

Audiology Case Study - Harnessing AI in your Business

Christo Fourie, Director and Digital Alchemist, Value Hearing

4.45 pm

30 minutes

Panel Discussion - How AI can Assist Small Business to Achieve Better Business and Client Outcomes

 

Dr Brent Edwards, PhD, Dr Cliff Olson, AuD, and Christo Fourie and Lizette Fourie, Directors, Value Hearing

5.15 -7.15 pm

Welcome Drinks

Sponsored by Phonak

bottom of page